JIPOS NABÍZÍ KVALITNÍ NÁŘADÍ

za nejlepší ceny na trhu

Provádíme záruční a pozáruční servis ručního nářadí a zahradní techniky prodaného na našem eshopu jipos.cz. Záruční servis provádíme ve spolupráci s našimi smluvními partnery. Zaměřujeme se na opravy a prohlídky benzínových strojů, jako jsou křovinořezy, pily, kultivátory, sekačky.

Jipos recenze - Heuréka

Ověřený zákazník, 01.03.2024
Doporučuje obchod
  • ok
  • nic

ok

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za hodnocení našeho obchodu a věříme, že i v budoucnu u nás opět nakoupíte. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 01.03.2024
Doporučuje obchod

Dobrý

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Tým jipos

Ověřený zákazník, 01.03.2024
Doporučuje obchod
  • Rychlost. Cena
Reakce obchodu

Dobrý den, Děkujeme vám velice za kladné hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím obchod jipos.cz. Těší nás, že byla vaše objednávka vyřízena a doručena rychle. Budeme rádi, když si u nás v budoucnu zase nakoupíte a my se na oplátku vynasnažíme, abyste s námi byl spokojen i nadále. Tým jipos

Ověřený zákazník, 29.02.2024
Doporučuje obchod
  • Rychlost dodání
Reakce obchodu

Dobrý den, Děkujeme za kladné hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím. Jsme rádi, že byla vaše objednávka vyřízena a doručena včas a budeme se těšit, až si u nás zase objednáte. Vynasnažíme se na oplátku tak, abyste byl s námi nadále spokojen. Tým jipos

Ověřený zákazník, 29.02.2024
Doporučuje obchod

Rychlost

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme vám za kladné hodnocení obchodu jipos.cz. Těší nás, že byla vaše objednávka námi vyřízena a dopravcem doručena včas. Budeme velice rádi, až u nás znovu nakoupíte a my se vynasnažíme tak, abyste s námi byl i nadále spokojen. Tým jipos

Ověřený zákazník, 29.02.2024
Doporučuje obchod

spokojenost

Reakce obchodu

Dobrý den, Děkujeme vám za kladné hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím. V obchodě jipos.cz se snažíme vše splnit k naprosté spokojenosti a co nejdříve objednávku doručit. Budeme velice rádi, když si u nás znovu objednáte a my se zase vynasnažíme k vaší další spokojenosti. Tým jipos

Ověřený zákazník, 28.02.2024
Doporučuje obchod
  • rychlost
Reakce obchodu

Dobrý den, Velice děkujeme za kladné hodnocení obchodu jipos.cz. Jsme rádi, že byla vaše objednávka vyřízena a doručena rychle. Budeme velice rádi, když si u nás zase brzy objednáte a my se na oplátku budeme snažit tak, abyste byl spokojen. Tým jipos

Ověřený zákazník, 28.02.2024
Doporučuje obchod
  • rychlé dodání, dobrá komunikace, široký sortiment zboží za přijatelnou cenu
  • žádná

rychlé dodání, dobrá komunikace, široký sortiment zboží za přijatelnou cenu

Reakce obchodu

Dobrý den, velice děkujeme za Vaše hodnocení našeho eshopu a věříme, že i v budoucnu budete spokojený s dalším produktem, který si u nás objednáte. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 28.02.2024

Zbozi mi bylo doporuceno, ale jednalo se o absolutne nevhodny kus, ktery nepasoval. Po tom co jsem se ohradil mi bylo zaslano vyjadreni, ze technik rikal, ze to je spravny kus. Neni. Maji se jeste hodne co ucit a komunikuji kazdy druhy den. Tragendie. Obchod absolutne nedoporucuji.

Reakce obchodu

Dobrý den, velice se omlouváme, že naše komunikace není okamžitá, ale nejste jediný zákazník, který má nějaký dotaz či prosbu, jsme opravdu jen lidé a neumím se rozpůlit, i když bychom rádi hned všem vyhověli. Hadici jste nám pochopitelně mohl vrátit, ale další komunikace od Vás nám už nedorazila. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 27.02.2024
Doporučuje obchod
  • Rychlé dodání
Reakce obchodu

Dobrý den, Děkujeme za kladné hodnocení obchodu jipos.cz. Jsme rádi, že byla vaše objednávka vyřízena a doručena včas. Budeme se těšit až si u nás zase objednáte a vynasnažíme se na oplátku k vaší další spokojenosti. Tým jipos

Ověřený zákazník, 27.02.2024
Doporučuje obchod
  • Rychlost, dodávka domů
Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a těsíme se na Váš další nákup. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 26.02.2024
  • Předchozí objednávka nebyla dodána kompletní
Ověřený zákazník, 26.02.2024
Doporučuje obchod

S pilou sem spokojení, ale... Když něco prodávám měl bych se ujistit že kolegové z Číny udávají správné informace, protože pila není na 48 V. ale na 21 V. Baterie sou tam zapojené paralelně což zní dělá delší výdrž. Tak jenom tolik. Zadávejte správné informace!

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a sdělení Vašeho postřehu. Pokud nabíječka nebo baterie nejsou v pořádku samozřejmě můžeme zboží reklamovat u dodavatele, protože na naše zboží je standardní dvouleté záruční lhůta. Obraťte se na nás s Vaším požadavek, abychom mohli napravit danou situaci. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 26.02.2024
Doporučuje obchod

Rychlé jednání ,nářadí také skvělé

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a jsme velice rádi, že jste spokojený. Věříme, že díky Vaší zkušenosti s naším eshopem u nás nakoupíte i v budoucnu. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 25.02.2024
Doporučuje obchod
Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi za každého spokojeného zákazníka. Věříme, že díky Vaší spokojenosti opět navštívíte stránky našeho eshopu. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 25.02.2024
Doporučuje obchod

jednoduchá a rychlá objednávka s doručením třetího dne když v tom byla neděle

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Rychlé odesílání patří mezi naše priority a jsme velice rádi, že se nám daří objednávky expedovat takovou rychlostí. Těšíme se na Vaši další objednávku. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 25.02.2024
Doporučuje obchod
  • Spolehlivý obchod- rychlé zaslání zboží.
Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení. Věříme, že díky Vaší spokojenosti u nás opět objednáte další vychytávky na Vaši zahrádku či do dílny. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 25.02.2024
Doporučuje obchod

Nakoupil jsem poprvé, vše OK.Ochota, komunikace.

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za ohodnocení našeho eshopu. Věříme, že i když jste nakoupil poprvé, určitě to nebylo naposledy a už se těšíme na Vaši další objednávku. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 24.02.2024
Doporučuje obchod

výborná komunikace a rychlost dodání

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme na Vaše doporučení. Jsme rádi, že jste u nás nakoupil a těšíme se na Vaši další objednávku. Tým Jipos

Ověřený zákazník, 23.02.2024
Doporučuje obchod

Rychlé doručení, vše v pořádku.

Reakce obchodu

Dobrý den, děkujeme za nákup na našem eshopu a za Vaše hodnocení. Ať Vám pilka slouží a usnadní Vám práci. Tým Jipos

Jipos recenze - Zboží

ladikbrnak, 01.03.2024
  • vše,velka spokojenost
  • nic
Skava, 01.03.2024
  • velký sotiment zboží. Komunikace. Rychlost dodání.
ivnedev, 01.03.2024
  • Promptní vyřízení objednávky.
praguebygeorge, 01.03.2024
  • Komunikaci a rychlost dodání.
stankohanko, 01.03.2024
  • Rýchle dodanie
kalasova, 01.03.2024
  • rychlost dodání
mirplechacova, 29.02.2024
  • Rychlost dodání
vitpajer, 29.02.2024
  • Rychlost vyřízení objednávky,dostupnost zboží.
Mr.mestecky, 29.02.2024
  • Pila se musela trochu opravit, jinak jsem ji dostal zase velice rychlé
janoelena, 28.02.2024
  • Spoľahlivý eshop tychle dodanie tovaru.
wbobr, 28.02.2024
  • rychlost doručení
hankamolnarova, 28.02.2024
  • rychle dodani vse ok
  • nebyl navod v cestine
hladik.1396, 28.02.2024
  • Rychlost doručení do 24 hodin
vac.votava, 28.02.2024
  • Špatná nabídka. V popisu zboží hrozné chyby. Chtě jsem zboží vrátit, ale jsem si to vyřešil sám. To by se nemělo stát. Byl jsem pěkně ottáven
anezkahv, 27.02.2024
  • zatial funguje na skušku doma s vodou
  • tovar bol použitý a prebalený, tak neviem, ci bol po reklamacii, este tam bola voda a bolo citiť ocot po čisteni, použitý tovar by sa mal ponukať so zlavou, este aj bateria bola nabita, dobijanie trvalo menej, ako ukazuje návod
202tempir, 27.02.2024
  • Rychlost dodani
  • Nic
Anonym, 27.02.2024
  • Rychlost dodání a kvalita výrobku.
jozef.cvicela, 27.02.2024
  • Najskôr mi prišiel mail že bola zásielka vybavena a o 2 dni mi pani od vás volala že vám objednaný tovar nebol dodaný? a mi pošlete pílu takej istej kvality ja som súhlasil pod podmienkou že tam bude náhradné reťaz ako bolo objednane zásielka prišla len s jednou reťazou pri telefonickej reklamácii mi pani povedala že tá pani čo to vybavovala má dovolenku a že sa ozve zatiaľ nič píla je čínskej výroby za 81€ som mohol mať 2 pilysjefnou reťazou
Anonym, 27.02.2024
  • Rychlost
elpet, 27.02.2024
  • Vstřícnost při mém hrubém omylu
zavadzan72, 26.02.2024
  • Veľký výber.
papouchpapouch, 26.02.2024
  • Žádný problém,doporučuji.
richtr.ladislav, 26.02.2024
  • rychlé doručení
  • nic
Anonym, 26.02.2024
  • CENA ! Rychlost dodání !
jozefm29, 26.02.2024
  • Rýchla dodávka.
  • Nie je tam návod v slovenčine, alebo češtine.
  • Len v poľštine a angličtine.
P.Š., 26.02.2024
  • Zboží bylo dodáno včas, dle nabídky.
  • - Objednané zboží sice dorazilo, ale bylo zabaleno pouze v bublinkové fólii a tak, pravděpodobně dopravce, mechanicky poškodil dodávku (která se v takto zabalené fólii jevila jako nepoškozená).
  • - Dopravce samozřejmě vinu odmítl a Jipos sice výměnu poškozeného dílu telefonicky přislíbil, ale ani po třech týdnech se nic neděje a tak stále vlastním poškozené zboží...příště nebrat nebo takto zabalenou dodávku NEPŘEBÍRAT!!!!
Jirikorab7, 26.02.2024
  • , zboží ještě nedorazilo, neobdržel jsem ho

Jipos recenze - Google

Michal
Michal
Zboží jsem vyzvedával druhý den po objednání. Obchod komunikoval jak měl. Vřele doporučuji a určitě zde ještě nakoupím.👍👍👍
Zdeněk Suchomel
Zdeněk Suchomel
Kupovali jsme již několikrát, nejprve s odesláním, naposledy jsme vyzvedávali osobně - zboží super, objednávka rychle vyřízená, sami volali, že je připravená. Mohu jen doporučit.
Martin Běhavý
Martin Běhavý
Za mě super, velice ochotní, spokojenost 👍👍